Bayern München gør et sidste forsøg på at forny Davies’ kontrakt

0

Real Madrid sæt har indgået en mundtlig aftale med Alphonso Davies på personlige vilkår, men Bayern München har endnu ikke kastet håndklædet i ringen. Mens de bayerske giganter sandsynligvis vil forhandle om hans afgang denne sommer, vil de fortsætte med at forsøge at genindkøbe den canadiske forsvarsspiller.

Den 23-årige Davies’ kontrakt udløber i 2025, hvilket betyder, at Bayern enten skal forny sin aftale, sælge ham for et gebyr denne sommer eller miste ham gratis næste år. Real Madrid fodboldtøj identificerede Davies som et potentielt mål allerede sidste sommer og så ud til at være klar til at lande deres spiller.

Mend Fodboldtrøje,billige fodboldtrøjer,langærmet fodboldtrøjer til børn,billige trøjer børn Real Madrid sæt
Bayern München gør et sidste forsøg på at forny Davies’ kontrakt

Matteo Moreto forklarede i et interview, at Bayern først vil undgå at miste Davis gratis og er villig til at forhandle sig ud, hvis dette er den eneste mulighed. På trods af et møde mellem Bayern og Davies’ agenter i sidste uge, har tyskerne ikke lukket samtaler med Davies i de seneste uger, men fokuserer i stedet på deres sæson og vil stadig forsøge at gennemføre en aftale med ham i slutningen af ​​sæsonhandlen. Årstiderne ser lidt klarere ud.

Real Madrid er i mellemtiden ivrige efter at efterligne deres partnerskab med Toni Kroos og købe Davies til en god pris. Mere end et årti efter at have underskrevet Kroos, ser hans transfersum på 25 millioner euro stadig mere sølle ud sammenlignet med hans bidrag.

Det ser ud til, at Davis endelig får muligheden denne sommer. Han vil sandsynligvis tjene mere i Bayern end i Real Madrid, men i betragtning af den trup, Real Madrid er ved at opbygge, kan den potentielle appel ved at spille sammen med Kylian Mbappe meget vel være nok til at friste ham. Det faktum, at hans form er faldet hos Bayern, såvel som Bayern, kan meget vel foranledige hans afgang.

If you need the above products, please contact us via email: [email protected]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *